Beschikbare cursussen

Dwarsfluitles volg je natuurlijk via Harmonie! Dit instrument is erg leuk om onder de knie te krijgen, en door middel van onze dwarsfluitlessen speel je binnen de kortste keren je favoriete muziekstukken. Volg de dwarsfluitlessen in een groep met anderen, of kies voor privelessen met een professionele docent.

Dwarsfluit leren spelen kan bij Harmonie op verschillende manieren, maar ook vanaf ieder niveau. Het maakt dus niet uit of je al wat ervaring met een dwarsfluit hebt of echt bij het begin moet beginnen. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar tempo de lessen kan volgen.


Ook blokfluit leren spelen? Bij Harmonie leer je blokfluit spelen op jouw tempo, en speel je samen met een groep of krijg je 1 op 1 les van een professionele docent. Het maakt niet uit of je nog helemaal moet beginnen of al wat ervaring met een blokfluit hebt.

De verschillende manieren van blokfluitles zijn uniek bij Harmonie, je kunt de blokfluitlessen volgen in een groep, samen met andere enthousiastelingen. Maar ook privéles of personal coaching is een optie, zo maken we je in korte tijd meester over het instrument.


Via Harmonie volg je drumles op ieder niveau, of je nu net begint met drummen of al wat ervaring hebt – samen zorgen we ervoor dat je een volleerd drummer wordt!

Drumlessen hebben we in verschillende varianten. Zo kun je drumles volgen in een groep; je hebt dan natuurlijk een docent maar ook een groep enthousiaste drummers om je heen waar je ook nog van kunt leren.

Volg je liever priveles?
Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt dan les van een professionele docent die jou alles over drummen leert.


Via Harmonie volg je vioolles op ieder niveau, of je nu net begint met viool spelen of al wat ervaring hebt – samen zorgen we ervoor dat je het onder de knie krijgt!

Vioollessen hebben we in verschillende varianten. Zo kun je vioolles volgen in een groep; je hebt dan natuurlijk een docent maar ook een groep enthousiaste violisten om je heen waar je ook nog van kunt leren.

Volg je liever priveles?
Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt dan les van een professionele docent die jou alles over viool spelen leert.


Bij Harmonie kun je gitaarles volgen. Voor zowel beginners als gevorderden hebben we geschikte lessen en natuurlijk ook voor iedere leeftijd! De gitaarlessen zijn te volgen in een groep, maar je kunt ook privélessen nemen. Waar je ook voor kiest, wij maken van jou een volleerd gitaarspeler!Gitaarles volgen kan op verschillende manieren. We hebben cursussen gericht op kinderen, en uiteraard ook gitaarlessen voor volwassenen. We geven les in een groep, die qua niveau op elkaar is afgestemd. Zo kunnen we met de hele groep snel vooruitgang boeken. Wanneer je liever persoonlijk les wilt hebben kan dat natuurlijk ook! Bij Harmonie is de gitaarles ook als privécursus te volgen. Tijdens de privéles leren we je persoonlijk alle kneepjes van de gitaar.

Bij Harmonie volg je keyboardles op ieder niveau, of je nu net begint met keyboard spelen of al wat ervaring hebt – samen zorgen we ervoor dat je het snel onder de knie krijgt!

Keyboardlessen hebben we in verschillende varianten. Zo kun je keyboardles volgen in een groep; je hebt dan natuurlijk een docent.

Volg je liever privéles? 
Dat kan natuurlijk ook. 
Je krijgt dan les van een professionele docent die jou alles over keyboard spelen leert.


Piano leren spelen? Dat kan bij de Harmonie! Door het volgen van onze pianolessen leer je stap voor stap om dit instrument onder de knie te krijgen en alle muziekstukken tot een goed einde te brengen. En of je nu een beginnend- of juist al gevorderd pianospeler bent, dat maakt helemaal niet uit!  

Pianoles volgen bij de Harmonie kan op verschillende manieren. Zo hebben we lessen die met een groep gevolgd worden, waarbij iedereen samen ook van elkaar leert – maar we geven ook 1 op 1 pianoles, op welk niveau je ook zit. Daarnaast hebben we specifieke pianolessen die gericht zijn op een bepaald genre, zoals jazz piano.